A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

A zálogról

Zálog:

Cégünk fő profilja a zálogtevékenység, mely során Ön egyszerűen, hosszas hitelbírálat, egyéb felesleges procedúrák és kezes közbeiktatása nélkül, gyorsan és diszkréten juthat kölcsönhöz. A kölcsön fedezeteként arany és ezüst ékszereket, tárgyakat fogadunk be, melynek pár perces szakértői vizsgálata után azonnali készpénz kölcsönt nyújtunk ügyfeleinknek. Pénzügyi konstrukciónkat a leginkább ügyfélbarát módon alakítottuk ki, a felszámított díjaink pedig a piaci szereplők díjaihoz hasonlítva lényegesen kedvezőbbek.

Cégünk a zálogkölcsön nyújtása mellett nemesfém felvásárlással és ékszereladással is foglalkozik, így amennyiben megunt ékszereit szeretné értékesíteni, elcserélni vagy egyszerűen ékszert szeretne vásárolni magának, vagy kedvesének, hozzátartozójának, úgy ebben is a készséggel állunk rendelkezésére.

Honlapunkon igyekszünk Önnek minél több hasznos információval szolgálni, mely segítségére lesz, ha nemesfémből készült ékszereit, tárgyait szeretné értékesíteni vagy zálogba adni. Ha olyan kérdése van, melyre honlapunkon nem talált kielégítő választ, bármelyik elérhetőségünkön szívesen megválaszoljuk Önnek, vagy akár személyesen is felkeresheti az Önhöz legközelebb eső fiókunkat, ahol munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésére.

Reméljük, hogy szolgáltatásainkkal felkeltettük az érdeklődését, és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

A záloghitelről:

A zálogkölcsön olyan rövid lejáratú kölcsön, amelyet kölcsönszerződés (zálogjegy) mellett nyújtunk és melynek fedezete kézi zálogjoggal biztosított nemesfémből készült tárgy, abból készült ékszer vagy dísztárgy lehet. A kölcsön fedezeteként felkínált tárgyak ellenértékét illetve a hitel összegét a becsüs állapítja meg. A kölcsön mértékét a nemesfémek mindenkori világpiaci árfolyamhoz igazítjuk, ezzel is biztosítva azt, hogy az Ön által zálogosításra felkínált tárgyra minden esetben reális és versenyképes összeget fizethessünk ki.

A zálogkölcsön nagysága a tárgy forgalmi értékének MNB által kiadott engedélyben meghatározott mértékig terjedhet. A záloghitel egy zálogjegyre folyósított minimuma 1.000Ft.

A zálogkölcsön futamideje 45 és 90 nap lehet.  A lejárat napját követően további 30 nap türelmi időt biztosítunk, azonban az ez idő alatti kiváltás illetve hosszabbítás esetén késedelmi kezelési díjat, illetve késedelmi kamatot számítunk fel.

Feltételek:

Zálogtárgyat csak nagykorú, természetes személytől fogadunk el, és csak ilyen személynek folyósítunk zálogkölcsönt. Ittas, vagy más felismerhető okból cselekvőképtelen, vagy korlátozottan cselekvőképes személytől zálogtárgyat átvenni, illetve zálogkölcsönt folyósítani nem áll módunkban.

 

 

A záloghitelekkel kapcsolatos további információkat a zálogfiókokban kifüggesztett általános szerződési feltételek tartalmazák.

Title Text
Nem lépek be.